SX

De SX is een open frame rolstoel met schokdemper. Dit model weegt ondanks de “Rock shox” demper tussen de 5,5 en 6,5 kg. (excl. wielen en afhankelijk van maatvoering)

Dit model is ideaal voor mensen die meer comfort wensen bij het buiten rollen of mensen die pijn ervaren door het schokken en trillen van hun rolstoel.

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Aller daagse rolstoel - SX

F2

Dit open frame model is met alle opties te krijgen. Met vaste rug weegt deze stoel tussen de 4,5 en 5,5 kg. (excl. wielen en afhankelijk van maatvoering)

Een open frame is handig als de stoel door de gebruiker in de auto moet worden getild. In combinatie met een opvouwbare rugleuning heeft het frame een “L” vorm, waardoor deze rolstoel prima past op de bijrijdersstoel, achterbank of kofferbak van de auto. Door het gebruik van 35 mm alu. 7020 buis is dit frame toch zeer stijf.

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Aller daagse rolstoel - F2

MB

Voor de mensen die nog hun balanspunt moeten vinden is dit een ideale “eerste” rolstoel. De verstelbare camber as maakt het mogelijk om de stoel nog af te stellen op kiepgevoeligheid. Zoals al onze modellen is deze stoel met alle mogelijke opties te bestellen.

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Aller daagse rolstoel - MB

XTR

Dit is ons meest stijve model. Dit model wordt ook wel een “boxframe” genoemd. Deze rolstoel is misschien een paar honderd gram zwaarder dan een open frame stoel, maar door zijn stijfheid bij het voortbewegen zeer efficiënt. Dit is dan ook het model dat wij het meest adviseren. Het kale frame zonder lagers, asjes, kledingbeschermers e.t.c. weegt ongeveer 1,8kg (afhankelijk van de maatvoering)

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Aller daagse rolstoel - XTR
RD Mobility - Oracing logo
RD Mobility - Swiss Trac logo
RD Mobility - Carbolife logo