Wie zijn wij?

Mijn naam is Roger Daal en ik ben sinds 1993 rolstoelgebruiker. Vanaf het begin van deze periode heb ik interesse gehad in mobiliteit. Dit voornamelijk voor mezelf, omdat ik weer wilde deelnemen aan het leven. Goed materiaal betekent betere prestaties. Dit geldt zeker voor mensen die in hun dagelijkse leven afhankelijk zijn van hun rolstoel.

Wij hebben er voor gezorgd dat er een mooi assortiment aan topkwaliteit producten voorhanden is. Natuurlijk leveren wij ook standaard oplossingen, maar de focus ligt op het leveren van producten die op maat zijn gemaakt. Elke klant is anders en voor ons telkens weer een mooie uitdaging om een passende oplossing te leveren .

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Over RD Mobility

Wat maakt RDmobility “specialist” in mobiliteit?

Door eigen ervaring te combineren met expertise van o.a. Coen Vuijk (eigenaar van Motion Matters en Technicus van het nationale wheelerteam) en Pim van Hekken (Handbiker) durven we ons zelf specialisten te noemen. Voor uw ADL stoel, uw sportstoel en uw handbike bent u bij ons op het juiste adres.

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Over RD Mobility

Hoe onderscheiden wij ons?

We zijn een klein bedrijf dat er voor kiest om dicht bij onze klanten te staan.
De “eindgebruiker” is bij ons de klant. Daarnaast hebben we ook contact met dealers met contracten bij gemeenten en met de gemeenten zelf. Deze twee bepalen of een maatbouwstoel verstrekt wordt.

Wij steken daarom veel energie in onze relatie met deze instanties om de drempel voor het verstrekken van een maatwerk rolstoel zo laag mogelijk te maken.

Neem contact op met RDmobility

RD Mobility - Over RD Mobility
RD Mobility - Oracing logo
RD Mobility - Swiss Trac logo
RD Mobility - Carbolife logo